Břehy jdou
Břehy jdou
Tak jak to přichází oni postupně odchází.
Jdou postupně dál a dál, i když se nám to nezdá.
Námi vymezený čas je malou hodnotou.
Kdysi bylo všude prý jen moře a teď řeky jsou.
Kdysi byly mamuti a dinosauři.
Dnes auta cyklisti chodci politici.
Pak i příroda pozornosti se dožaduje.
Taky já.
I Vy.
Kdo by taky ne, že jo.
A ta voda bez povšimnutí teče a teče kameny omývá brousí je
časem svými zuby.
Ven z vody vem kámen jen ten, co tam nemá být.
Na jednom břehu ovádi rádi dovádí na druhém vydra s bobrem
kamarádí.
Lýkožrouti zatracení.
Mech na sever.
Východ na východ a západ naproti.
I sever je někam mezi stejně jako jih naopak.
Jdeš-li na sever jednou stejně půjdeš na jih.
Stejně je tomu u východu a západu.
Holt země je kulatá a noha byla bosá.
Hlava zdá se tupá.
Ochráníme pokrývkou.
Nahoře v oboře bude dobře.
Díky Ti PANE BOŽE
Že je nám tak dobře.
Přečteno 475x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Holis, Agniezka, Judita, takova
Komentáře (0)