Slibuji
Anotace: Opět věnované osobě, které nemůžu odolat.
Slibuji,
že budu se usmívat.
Slibuji,
že nebudu svět proklínat.
Slibuji,
že zítra slunce vysvitne.
Slibuji,
že řeknu ti ne!
Slibuji,
že květinka vykvete.
Slibuji,
že nedám dlaň do té tvé.
Slibuji,
že sundám hvězdy z nebe.
Slibuji,
že nebudu myslet na TEBE!
Komentáře (0)