Anotace: Ve středověku to bylo těžké...
Zajímavý, zajímavý. Moc tomu nerozumím, protože se mi teď nechce přemýšlet, ale líbí se mi to. Mluví.
31.07.2006 23:27:00 | Šantir
Jo tak na tom je něco pravdy...Původně jsem tam chtěl nechat jen ten jeden...ale pak jsem to ještě upravil...no měnit už to nebudu no...
31.07.2006 23:16:00 | Voiceless.Messenger
Pokud takhle vypada kacir, tak jsem jim i ja :)
Akorat se mi nelibi tohle :
"Nenosím kříž!
A tak čeká mě mříž
Jsem kacíř!"
nejak mi to tam prekazi, nechala bych jen prvni radek z techto tri.
30.07.2006 20:26:00 | Montynka
Díky!...Akorát nevim jestli to od Mlhy mám brát jako kompliment či výsměch:-)...
30.07.2006 18:44:00 | Voiceless.Messenger