Až znovu

Až znovu

Anotace: A třeba stále budu opakovat, že naděje umírá poslední. Hlavně pro sebe.

Až znovu zaslechneš
to děsivé chvění
nebude to spánek
je to vraždění chtění

ne, ne, jdi pryč ode mne
já už chci, Ježíši
stojím o Tebe

již nechci zabíjet
já o lásku stojím
chci Tě slyšet
ještě se bojím

tělo moje
rozervaná duše má
láska Tvoje
pod křídly ukrývá.
Autor Šantir, 31.07.2006
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí