Touha a přání vlkodlaků
Smrt s nocí se setká,
když rosa zde padá,
muž změní svou tvář
a nehledá zášť,
když tesáky rostou
a trhají cáry,
ty obrovské drápy,
boří se hluboko do těla,
pak slzy mu stékají
a klid v duši,
oni zde hledají.
Přečteno 395x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
Komentáře (0)