No, mám pocit, že Epona netrefila ani jeden hřebík...ač chápu, koho myslíš, nemám takovýto typ opěvování ráda...a nevím, jestli se to líbí i Jemu...podle mne ne...ale mohu se mýlit :-)
24.08.2006 23:17:00 | no
Ten začátek je krásný, ale od toho ruce mi připadá, že to sklouzlo na trochu jinou kolej. Začalo to otcem a pak mi připadalo jako by si mluvila o příteli. Možná je to jenom klamné zdání, ale i tak je to silné sdělení, pěkně zveršované bez výrazných keksů v rytmu a celkově se mi to líbí.
24.08.2006 18:49:00 | Epona
v tvých slovech je síla - dávám 100 jako osoba ač bez vyznání přece věřící (snad je to srozumitelné)
24.08.2006 16:58:00 | Sandra_T