Anotace: V Boha sice nevěřím, ale kdysi jsem vněj věřila a tohle je z té doby.
Není to špatné Elizabeth. Podle mě by se verše o cestě, víře, lásce a pod. neměly v básni vyskytovat dvakrát - to mě trochu mátlo. Tak dopiluj, stojí to za to.
31.08.2006 22:15:00 | koloušek
No, já si taky myslím, že to není "báseň" v tom pravém slova smyslu, ale rozhodně je to poezie :-) I když se trochu ztrácím v té myšlence - všechno nám vzali, všechno jsme ztratili, nevíme kudy kam, ale stejně půjdeme... Možná je to tím, že v tom opravdu musí být víra a tu já jaksi nemám...
31.08.2006 09:28:00 | G.P.
no jako báseň se mi to nelíbí, páč podle mne to báseň není. ps: jak ti může někdo vzít víru, když se ji sám nevzdáš?
30.08.2006 21:42:00 | Manik