Možná
Anotace: Třeba, možná, snad, nikdo neví, ale bylo by to krásné.
Osmdesát procent vody
trochu tkáně, trocha kostí
v zemské hroudě nesvobody
- tady naši duši hostí
Letět po vesmíru touží
plynout si po hvězdné dráze
- tělo zatím šlape louží
Zatím žijem - na tom dosti
proud života nemá břehy
ať jsme vzdělanci či prostí
Až se s tělem rozloučíme
vznesem se nad zemskou tíž
možná volní zamíříme
k slunci, k hvězdám, k Bohu blíž
Komentáře (3)
Komentujících (3)