Anotace: "Krví natřené veřeje". Jedná se o předobraz krve Ježíše Krista. Krve, která vytekla právě proto, aby jsme my mohli žít věčným životem.Tomu věřím, ale ne celým srdcem.
Asi je pro mě těžký to pochopit, já totiž v Boha věřim, věřim i v to, že díky Ježíšovi máme naději na věčný život, a věřim tomu, protože si tím sem jistá a proto, že tom celým srdcem věřim.. Ale děkuju za vysvětlení!
19.09.2006 20:28:00 | petulinka :)