Kamenný kříž
Anotace: Vztahuje se k básni Keltské obětiště
Na stejném místě, jen o kousek dál
uprostřed lesa kamenný kříž.
Je hodně starý. Byzantský tvar.
A i když v Boha nevěříš
musíš se zastavit. A stejná síla,
síla posvátných kamenů
kamenným klíčem srdcem otevírá.
Bůh starých Keltů i křesťanů
na stejném místě, přes propast času
kamennou krásou, až dech se tají
přináší lidem radost a spásu.
Kamenná srdce otvírají.
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (2)
Komentujících (2)