průvodce
Anotace: kdo je váš nejlepší přítel, kamarád? Kdo s vámi bude a je v těžkých chvílích?
Až zavřeš své oči navždy a odevzdáš svůj díl, věř že tam půjdu s tebou a budu bdít. Projdeme údolím stínů vřavy a bolu, půjdu tam, kde cesta vede jen dolů, projdeme ohněm i světlem slunce a oddychnem si na květů louce. Ty půjdeš první a za tvými zády já a pak nikdo, nečekej kamarády. půjdeš sám pouští a horou a poznáš bídu tak jako druhou. A až omdlýš tíhou a žalem, budu já tě rosit svým blahem. Nedojdeš dříve než za tisíc let však poutí jdu s tebou a jsem tvůj zvěd...
Přečteno 609x
Tipy 2
Poslední tipující: nrocinu Jednorožec
Komentáře (3)
Komentujících (3)