Anotace: Před dvěmi lety. Skoro přesně...Popis jednoho mnoha zápasů o život.
Ahoj mamino. Věřím, že peklo je. Zároveň připouštím, že můj pohled na věc je značně pokřivený. Ale pokud by peklo nebylo, pak můžu vzít Bibli a nejlépe ji spálit. No a pak vzít provaz a oběsit se. Neexistovala by pro mne naděje. Ale tvůj komentík mne teda překvapil.
04.11.2006 00:43:00 | Šantir
Proč tolik hořkosti? Ty vidíš svět černobíle a on je vlastně barevný. Líp se dívej kolem sebe.
02.11.2006 21:52:00 | Verule