Blízko smrti
Smrt na mě sáhla
dolů mě stáhla
dolů a do pekla
hezky to upekla
z hezkých řečí
teď už jen ječí
můj jsi, můj člověče
myslíš, že utečeš ?
ne nikdy
nemáš šanci
bolesti ranci
můj jsi, můj
tady navždy budeš
tady navždy stůj.
Komentáře (2)
Komentujících (2)