Ano, to jsem, ale zároveň se někdy cítím zvláštně, když si uvědomím, že nechodím do kostela ani na zpověď. Nejsem ale křesťan protože by se mi to zrovna hodilo, já jednoduše věřím v Boha a jeho lásku. Lidé nejsou špatní, jsou jen lidé pokoušení a více pokoušení. Také věřím ve více životů, protože jinak si nedovedu představit, proč by jeden měl mít problémy například s láskou a druhý s kariérou. Podle mě si každý musí projít stejným žebříčkem, i když po zpřeházených příčkách. Vím, že Bůh nadělil každému jinak, ale proč? Proč by Bůh každého z nás připravoval o to nejkrásnější na cestě za cílem? Ne, nemyslím cíl, myslím právě tu cestu za cílem, která je smyslem našeho života. Proč by jednomu dal šťastné manželství, kdyby se o to už předtím nezasoužil a jinému nedal ani možnost studovat?
Berme život komplexně a uvědomme si, že bez cesty bychom nemohli docenit cíl. :-)
16.11.2006 15:51:00 | Bajík