Raní vjem i pocit
Anotace: Text vznikl z jedné raní meditace v deštivém dni.
Raní vjem i pocit
S úsměvem i radostí raní slunce vítám,
co na tom, že přes mraky jej nevídám?
Mé vědomí mi říká, je na místě kde být má,
z této vědomosti si Boha má radost vyvěrá.
Krásný je Bůh, vesmír dokonalý...
Všechny ty světy v astrální cestě jsme překonali.
Když posel Boha na mé úsilí mne do jejich říše energií vzal,
a já neměl ten lidský pocit, že bych se Boha bál.
Vždyť je to Světlo i Láska, ta hybná síla,
né však pouze k člověku... Je to v Boha víra.
V Boha víra jako víra v sebe samého,
Přivítáním raního slunce, vydávám se konat něco ušlechtilého.
Komentáře (1)
Komentujících (1)