Ve jménu lásky
Anotace: Tato je stará asi rok a dva měsíce.
Ve jménu lásky
jsi chlapče zabíjel
zabil jsi i svou duši
myslel sis, že se to sluší
ale já, chlapče
jsem zemřel i za tebe
mám tě rád
pojď domů, do nebe
a já ti dám
co jsem ti zaslíbil
já přímost rád mám
velice jsem si oblíbil
každého člověka
červíčku neboj se !
jen věř !
láska se ničeho neleká
já jsem pramenem
živé vody
podepřu tě svým ramenem
překonáš se mnou svody
jen se mně drž, človíčku
vše jsem připravil
opatruj mé slovo
licitátor už zvedá paličku
poprvé, podruhé, potřetí
převelice se raduji z toho
že ses navrátil
zlomil jsem nad tebou prokletí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)