"falešní Bozi" - skvěle výstižné.Názor a pointu téhle básně vidím naprosto stejně.Hodně povedená.
30.08.2007 19:31:00 | Eviah
Nemusí se chápat, nějaký obraz v mysli vyvolá a to stačí.Ale je psána samozřejmně s jasnou myšlenkou.Trochu metafyziky, trochu filosofie, trochu nihilismu , trochu jinotajů...
29.11.2006 14:29:00 | had
moc zajímavá, ale asi jsem jí nepochopila..jo a oprav si hrubku:) nazaZpíváme:)
29.11.2006 14:06:00 | aveefa