Kde je bůh?
Ze všech stran jen slyším slova
Že měl bych více hledat Boha
S bohem jsme však partneři stálí
a občas i kamarádi dobří
(i když se nemodlím-zbytečná ztráta večerů a jiter)
Tak přestaňtě zběsilě pátrat po nebeském králi
kdesi v modři
A ponořte se do svých niter
Komentáře (2)
Komentujících (2)