Anotace: Dá se to brát jak z hlediska náboženství, tak z hlediska ekologie. Přeberte si to, jak chcete.
Ani nad tím nechci moc přemýšlet (přepadá mě pak smutek), ale mám pocit, že nám to oba náležitě spočítají......
děkuji za návštěvu na mé stránce...a za tvé komentíky...přes neurčitou vzdálenost a překážku v podobě dvou obrazovek...pohladily:-))
04.03.2007 21:53:00 | Lorraine
rytmus?možná škobrtá ale jak bych to měla poznat já o který taky říkají že jí rytmus utíká??Povedla se ti
05.01.2007 13:29:00 | whiolet
Trošku škobrtá rytmus, ale to není podstatné. Takové verše (myslím obsah) nemám moc ráda, zvláštní je, že když si tu látku vezme chlapík, je to vždy lepší. Ženská se víc topí v emocích a pak se lituje. Ty dokážeš oplakat bez emocí a ačkoliv to není můj šálek, jsem ti za to vděčná.
29.12.2006 12:34:00 | Miskitka