Celník Zacheus
Anotace: Známý příběh z bible evangelium podle Lukáše 19/1-10
V Jerichu bez hradeb
skočil jsem ze stromu
poslušně s pokáním
vedu Tě do domu
Jak město dobyté
otvírá brány
svůj hřích ti vydávám
za Tvoje rány
Nejdražší hostina
jakou jsem zažil
přišel jsem o všechno
oč jsem se snažil
Pokorně před lidmi
své hříchy vyznávám
slibuji nápravu
celý trest přijímám
Tak jako nevěsta
ženichu otvírá
tak i já srdce mám
co se už nevzpírá
Komentáře (0)