Anotace: Královno mého srdce, podávám Ti svoje ruce a Ty mě táhneš na tenký led
Královno mého srdce
Podávám Ti svoje ruce
A Ty mě táhneš na tenký led
Hasnou světla, vzdaluje se břeh
Královno mého srdce
Tvé hebké ruce hřejí jako svíce
A lány žlutých růží kvetou dál
Na strunách kytar, vítr tiše hrál
V Temné minutě zní poločas rozpadu
Strach o Tebe mám, odcházím pozadu
V Temné minutě vím, proč víno nechce zrát
Jak rád Tě mám, to dávno musíš znát
Naše obzory stále zastřené jsou
Na rozhraní světů naše kroky jdou
Až hvězdná noc vejde tiše mezi nás
Oslepnu v zajetí všech Tvých krás
A dlaní Tvých boků dotknu se
Jsme jako déšť, co k řekám,vrátí se
V Temné minutě zní poločas rozpadu
Strach o Tebe mám,odcházím pozadu
V Temné minutě vím, proč víno nechce zrát
Jak rád Tě mám, to dávno musíš znát
(inspirovánou hudbou písně Jezebel od Depeche Mode)