Řeky mých žil bez krve jsou
Hejna havranů mě k sobě zvou
Padám do slepých kolejí
Otevírám staré rány, dnes to nebolí
Cítím chlad z hvězd stříbrných
Zamknuté je nebe, kdo mi odpoví
A poslední anděl odlétá
Že v kruhu bloudím, nevnímá
Bílé prsty skryjí mé tělo, ale nehřejí
Tíseň, táhne mě dolů, k dravým peřejím
Dívám se ke studeným sluncím
Oči kloužou dál, do studených sluncí
Horký je písek a věčná je poušť
Nabitá je zbraň, tak zmáčkni spoušť
Temnou hru mám zas hrát
Nebo vážně všechno brát
Plíživé kroky v hlavě mé
Zní jak ozvěny bouří, my víme své
Stojím na vrcholu ostrých skal
Chybíš mi, toho jsem se bál
Bloudím v krajinách studených sluncí
Hledám v bažinách s poslední loučí
Mít z tvého srdce alespoň část
A citem prolomit dávnou hráz
Bolavé rty neznámé země
Nemám nic, čím bych je ošetřil
Kolik potěšení zbývá ve mně
O 180 stupňů bych se otočil
Bílé prsty skryjí mé tělo, ale nehřejí
Tíseň táhne mě dolů, k dravým peřejím
Dívám se do studených sluncí