Sám proti sobě
Anotace: Na krku růženec, víří se prach. Kolem šumí listí, víří se prach. Tváří v...
Sbírka:
Pocity
Na krku růženec,
v očích strach.
Kolem šumí listí,
víří se prach.
Tváří v tvář,
stojí proti sobě.
Nastal čas,
postavit se své zlobě.
Komentáře (0)