Poselství světu
Anotace: Vnímejme nynější okamžik.
chtěl bych říct větu
tomuhle světu
vše se může stát
i tak má člověk rád
do tebe vidí
trochu se stydí
tak proč se ptát
když má tak rád
v tomhle tom světě
v jediný větě
uškodit může
svět mu nepomůže
svět je tu
aby tuhle větu
v jedinym citu
pojal ve svym střetu
revoluce svítá
naše city vítá
tak řekněme světu
tuhle tu větu
vše se může stát
i tak má člověk rád
Komentáře (1)
Komentujících (1)