Vzývání světla

Vzývání světla

Anotace: z mé další chystané sbírky poezie

Pane světla, pane světa,
dej napít člověku krásy
z růžového kalichu svítání
ze zlatého poháru poledne
z černé láhve noci
z odměrky poznání -
ty, jenž procházíš neviděn
zdmi duše
nezvaný host
toužebně očekávaný -
přijď království tvoje k nám,
abychom prozřeli
a dohlédli až ke kořenům bytí
spolutvůrci zázraků
hrdí i pokorní
před tváří tvou
Autor Dolma, 17.04.2012
Přečteno 538x
Tipy 3
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith, korzar
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pro mne nádherná- skutečné Vzývání...

14.07.2013 09:37:11 | zdenka

líbí

moc krásné :-)

17.04.2012 19:00:48 | korzar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel