I.N.R.I.
Anotace: Starší báseň ze ZŠ
Stojím tu sám,
dívám se,
stojím tu se sebou,
bojím se.
Přede mnou pahorek,
za mnou zvěř,
není to spravedlivé,
je to lež.
Zastavím se,
podívám,
máma, táta,
vzpomínám.
Kousek je smrt,
jde blíž a blíž,
před ní lidé,
nesou mi kříž.
Na něj mě přikovali,
za ruce, nohy,
vracím se domů,
za svými bohy.
Přečteno 518x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (0)