Znamení
Značíš si mě
prachem země,
dáváš mi znamení
lidského trápení.
Přemíru planých nadějí
sfoukni raději
do klínu pozemskosti,
kde položí i naše kosti.
Ať je proměněno,
vše, co bylo darováno,
dej, ať je požehnáno,
i to moje málo.
Přečteno 508x
Tipy 3
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Písnička...
Komentáře (1)
Komentujících (1)