Bože ty jsi má radost a spása
Anotace: Bože ty jsi má radost a spása a moje srdce při setkání s Tebou jásá
Bože ty jsi má radost a spása
a
moje srdce při setkání s Tebou jásá
protože cítí tvojí lásky dech
který
mne jednou přenese až na druhý břeh
tam kde adělé žijí
a
všichni tvorové zde z řeky tvé lásky pijí
a mají poznání tvé velké lásky,
která zahání všem tvorům ve vesmíru vrásky
a to lásky , která i život zde na zemi změní
protože mít rád druhé to už nebude jen snění
ani žádné poblouznění
ale stav ,který přinese nám do života jistotu ,
že dobro a cit zde na zemi bude mít svou hodnotu
a
budeme zde odlesk krásy nebeského ráje mít
který i ostatní budou jednou chtít
nebudou si jej kupovat a brát
ale budou muset svoje srdce z lásky druhým lidem dát
a nebát se i pro jejich záchranu i mřít
protože satan je chtěl na své straně mít
a proto i já vám své srdce dám
protože poznal jsem že ho od Boha jako dar mám
Přečteno 773x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička...
Komentáře (0)