ELOHA, Michael, Malachim a slunce
Anotace: Sefirota Tif´eret kabalistického stromu života a její přívlastky s energiemi.
Medituji o bytostech andělských síly harmonie,
ta meditace zní mi v duši jako synfonie.
Harmonie v duši, to z Boha krása,
kdo harmonií žije, tomu srdce jásá.
Přes první vjemy probouzím svou imaginaci,
bytosti z řádu Malachimů ve žlutém paláci.
Každý anděl harmonie, je součástí vyšší bytosti,
jíž archanděl Michael je... Je tou vyšší bytostí.
Skrze čakru srdce vnímám energii Malachimů,
z přívlastku Boha Eloha nenacházím stínů.
Osvobozen z tmavé noci sluncem svitu,
to bytosti z Michaele mají ve slunci úkrytu.
V meditaci napojen na sluneční energii,
v nádherné harmonii svůj život žiji.
Vnímám při tom vůni skvostnou z jasmínu,
a to vše mne podněcuje k oddanosti k velkému dílu.
Komentáře (3)
Komentujících (3)