Padlí andělé
Jsme svědomím světa,
jsme padlými anděly již léta.
Víme, co chceme,
jednou potkáme naše nebe.
Už je toho dost,
neboť každým úsilím přicházíme o nevinnost.
Svá srdce na trh neseme,
a tak bránu 5. dimenze pojmeme,
DOUFEJME!
Přečteno 607x
Tipy 1
Poslední tipující: Miriska
Komentáře (0)