ZÁZRAKY !?
Anotace: Můj názor (po letitém zkoumání). Patří také k životu, třeba jako pohádky.
Žijeme v prohlubujícím se stavu
stále rafinovanějších podvodů
Výsledek letité „práce“
zvané také meditace:
Na sklonku života již víme
že mnohé se už nedovíme
Aspoň varuji vás - také každé dítko
mezi zázrakem a lží je snad rovnítko
Co vyzkoušel jsem na vlastním těle
Platí že „Vůle tvá tě uzdravuje!“
Nevěř taky všemu
kdo ti co řekne
ať tě to neleká
Cesta k pravdě
bývá dost trnitá
Často i daleká
Komentáře (0)