Jeden cíl a mnoho cest individuality
Anotace: Jak to vnímám já...
Skláním duši svou,
i mysl svou Ti odevzdávám.
Jsem součástí Tvou,
Tebou Bože chci být vychováván.
Proto vnímám v srdci zpěv o Tvé jedinečnosti,
proto jedinému Pánu sloužím.
Je to má cesta za hranici fyzikální dokonalosti,
splynout s Tvým světlem... Po tom toužím.
Kráčím stezkou života svého,
kráčím ke dni svého fyzikálního úmrtí.
Kráčím životem přes úmrtí do života věčného,
kráčím do úplného s Bohem splynutí.
Tak jak kráčím životem já,
tak samo kráčí každá emanace z Boha.
K cíli vede cesta jediná,
a individualita končí kde počíná... Jsme z Boha.
Komentáře (0)