Zkamenělá srdce
Když ke dnu padají
mocnými kruhy se
rozestoupí voda
a hladina jezerní
z hlubin probuzená
s půlnočními zvony zní.
Perly v trávě
z ramen se kutálí
šaty žádný neodkládá
nad hladinou duše
vznášejí se tiše
jako pravda.
*******