Anotace: Když z chrámu Mikuláše zvedne se hejno vran vcházím Ti do snů plaše a trémou...
Druhý řádek poslední sloky kazí rytmus, jinak je dokonalá, co do formy i obsahu :)
15.08.2014 12:44:14 | Hesiona-Essylt
Pěkná básnička, hezky zrýmovaná :-) Jen bych slovo boha napsal s velkým B...
15.08.2014 12:25:55 | Jenda P.