Do vody
Jsou rozličné důvody
Proč stále padám do vody
Místo chůze po hladině
Někdy ztrácím naději
Když zázraky se nedějí
Když je pravda na mizině
A na obzoru mraky jen
To když je člověk unaven
Dál se sune pouze líně
Ale možná že až přijdu blíž
Spatřím svoji hvězdu již
Která zase pohladí mě
Přečteno 498x
Tipy 5
Poslední tipující: KeepTheFlameBurning, Inna M., Mr.kev, Robin Marnolli, Joe Vai
Komentáře (3)
Komentujících (3)