Měděné nebe se otevřelo
Pod ním se zjevilo Boží tělo
Andělé po boku vášnivě troubí
Blažený pocit se s láskou snoubí
Každému hříšníku odpuštěno jest
Kdo podlehl ďáblu,snaží se křižovat
I padlým ženštinám vrácena čest
Však musí se každý Boží cestou dát.
Na Světě nastal čas pokoje a míru
Lidé se začali rádi míti
Však Satan udělal do myslí díru
A v rukou bodláčí,již ne kvítí.
Na Zemi dopadla morová rána
Pro tohle dal jsem vám odpuštění?
Z pekla se otevře ohnivá brána
Ostane pouze,kdo vinen není
Strašlivá vychřice kolem nás panuje
Hromy a blesky,tu krupobití zas
Apokalypsa,konec lidí tu je
Cosi již vysává životy z nás
Až všechno ukončí ta zloba shora
A poslední hříšník se obrátí v prach
Tento svět ovládne fauna a flora
Již nikdo nemusí mít z Boha strach
Co lidstvo?Šanci snad dostane?
Na lásku Boží se spolehnout musí
To člověk,kam šlápne,již tráva nevstane
Hospodin nejspíš jinou cestu zkusí.