Prchající ďábel
Anotace: radostné to prožití
Co tu chceš ty lstivý ďáble?
Vidím, že tvé klamy jsou rozsáhlé.
Však s tou svou klamnou lstí,
u mě dostal jsi se do pasti.
Proti pravdě z Boha sílu nemáš,
já jsem láska... Haha, zdrháš.
Jen jdi s těma svýma lžema,
jsem ten, co lži rád nemá.
A ďábel prchá před láskou z Boha,
to, co pravit mi chtěl, byla prázdná slova.
Jen utíkej s tou svou bídou,
sebe naplňuji láskou a v Boha vírou.
Co však přimělo ďábla k úniku?
To, když já vztáhl svou ruku...
Kámen uchopil jsem svou rukou.
Pravím: "Bůh v kameni je život a pravdivých slov zárukou."
Komentáře (0)