Anotace: jaro v mém srdci přináší změnu
proč se cítím ve světe plném lidí
zcela sám, opuštěn a mezi druhé nepozván ?
kolem mne usměvavé davy lidí plynou
ale v srdci mém je prázdnota, bol a trápení
a ptám se zda to není nějaké znamení
že jinou cestu životem zvolit mám
a že se kolem sebe správně nedívám
vždyť život tolik krásný může být
stačí jen důležité pochopit
a to, že nesmím sobec a egoista být
ale se svým andělem strážným se poradit
jak jinak svůj život mám žít
každý z nás svého anděla strážného má
ale hodně z nás jej nevnímá
on řekl mi,
abych šťastný život mohl žít
je potřeba ve svém srdci lásku a pochopení pro druhé mít
je třeba zvednou k nebi svůj zrak
a svoji ruku nastavit
a společně s Bohem na cestě života dále jít
pak přijde do srdce klid a mír
a nový smysl bude život mít
vždyť přišlo jaro, které je lásky čas
a v přírodě začíná všechno kvést
a i mně se chce k nebi vznést
a prožít krásné souznění
které celé můj život v radost promění