Láska vzájemná
Anotace: dovolil bych si poprosit o jakýkoliv nazor, děkuji
Za tvou lásku ti děkuji,
ty mě Kriste miluješ,
vyslyš prosím prosbu moji,
ať víc mi v duši koluješ.
Prosím, ať miluji tě víc,
čistěji a dojemně,
ať zpívám stále z plných plic,
milujem se vzájemně.
Komentáře (1)
Komentujících (1)