všichni stojíme u jednoho pramene
jenom to nevíme
všichni máme nataženou ruku
všichni žízníme
opřeni o kámen
v hlubimu hledíme
všichni
jenom to nevíme
od jednoho břehu
od jedné planety
v jeden směr hledíme
pod jednou oblohou
pod jedním sluncem
nazí chodíme
všichni
jen svléci se bojíme
všichni stojíme u jednoho pramene
všichni se hledáme
tak blízkko
nadosah
v jedno se pojíme
všichni
ač stále to nevíme
S Tvou básní Zdeničko souzním.Kdo má porozumět-pochopí.
..ST..
01.03.2021 23:23:31 | Jaruška