Anotace: <p style="text-align: left;"><span style="text-decoration:...
Bože
ty jsi naše spása
která dává životu smysl
s tebou přejde každá bouře ve vánek
který přináší do života radost a sílu a pomáhá nám žít s druhými v míru
proto chci v ždy po tvém boku být a ze studnice naděje,kterou do života
dáváš plnými loky pít
a sny o o své budoucnosti snít
proto ti patří můj dík