Anotace: „Bůh stvořil člověka k obrazu svému“, neboli podle své podoby (Kniha Genesis 1,27) a jeho oko spočívá na každém z nás.
Jsem skrytý
a přeci lze mě vidět moje dílo
byť mnohé zmařeno
však něco zbylo
a jazykem mým
hovoří.
Musím se usmívat nad „obrazem svým“
ale nelituji že dal jsem jim volnost
přestože příliš náruživě se jí chopili
v mlze zabalené v nevědomosti
však vím.
No nic
snad jen podotknu
Jsem živý na věky
mám klíče od záhrobí
ale miluji je všechny
to mě jisto jistě zdobí
chci je přeci zachránit
podle svého zaslíbení.
Vidím, že mnozí mě ctí
ano moc mě těší
přijímat jejich krásnou lásku.