nad propastí
zůstala jsem viset nad propastí
držím se provazu
když se pustím spadnu dolů
provaz je pro mne jistotou
tak se ho držím
možná že časem zpuchří
a já stejně spadnu dolů
měla bych vše sama uspíšit?
dát šanci něčemu novému?
co když zůstanu nehnutě ležet
tam dole
hrála jsem pro druhé
tak jsem si zvykla na svět na jevišti
život však není jeviště
život je těžší
učí nás žít v Pravdě
dejte mi ještě čas
rozloučit se
než spadne opona
uklonit se někomu
kdo je mnohem větší
Přečteno 549x
Tipy 2
Poslední tipující: Inna M., bird225
Komentáře (4)
Komentujících (4)