Bylo to myšleno, že jde s námi, vedle nás, v nás...v každé době je to stejné, člověk očekává velkolepost, složitost a ono veselé, důvěřivé, milující děcko...
11.08.2013 20:34:41 | zdenka
Věděla bych, o koho jde, ale mate mě ten poslední verš "jsi jeden z nás". Kdyby tam bylo ...byls jeden z nás, měla bych úplně jasno:) A povedené dílko:)
11.08.2013 16:26:18 | Inna M.