Taková trošku hrubá,ale líbí se mi
04.11.2013 17:53:41 | Bananky v čokolade
tohle nikdo nepochopí, ale je to luxusní:-)
RM.
12.09.2013 08:27:32 | Robin Marnolli
S druhou částí Tvého hodnocení Robine souhlasím, té první si dovolím oponovat. Každý si do toho může projektovat své vlastní pochopení a tenhle text myslím těch možností nabízí celou řadu. To je právě na poezii a umění vůbec to krásné, že může přesahovat samotné významy slov a sdělovat i víc a jinak, vyvolávat a pomáhat objevovat nové souvislosti, než třeba konkrétně zamýšlel i sám autor. Koneckonců tohle je časté i u Tvých textů. Toto je skutečná poezie, dle mého znamenitá. ;-)
12.09.2013 11:23:21 | Amonasr