Mlýny
Jsme na Zemi
Jako vzorek Bohu
Za čas vyčkáme si
Zda budeme znovu,…
Běhat po lukách a luzích
Stejně jako
Dobytek hovězí
Co věří !
V co věří ?
Že bude dobře !
A nebudou peníze potřebný.
Ryby rozdávat
Bude porybný,…
A pekař s náručí housek,
kterou smění za pivo a brousek,…
A nebudou války více
Ať v Čečni, či Africe.
A demokracie rozpadne se !
Vždyť nikomu netřeba vladaře !
A slunce bude svítit více…
Už ne, pro nacisty a kapsáře !
Tak, jako Kartágo
Shoří prostituce
Taky podvodníci, spekulanti
A ti, co jdou navzdory prohibice
Pak bude více místa pro život !
Pro lepší….
Komentáře (2)
Komentujících (2)