Krásné, Ježíš je Věčný jako Vesmir, který stvořil jeho Taťka .-)A všichni Tři miluji své děti jako my milujeme ty své..
01.11.2013 10:21:14 | hejlos
nepraktické to bývá, pokud naráží člověk sám na sebe. pokud se mu začíná rozpadat obraz o jeho vlastní dokonalosti.chtěl by utéci, ale není kam. pak nezbývá než pokorně doznat- mám své hranice- děj se vůle tvá...
31.10.2013 15:43:23 | zdenka
Příjemně se to čte a každý ví o kom je řeč. Je hezké a velmi dobré mít takový vzor. Ikdyž mnohdy se zdá, že je to pro život nepraktické. Třeba vydržet.
30.10.2013 07:30:34 | VEDz RVAHEs