u studny
dal jsi jí napít
ze studny poznání
ze studny milosti
ze studny pokání
dal jsi jí napít
samařské ženě
ty jí dals napít
ač ona džbánu
podala tobě
kdo koho prosí
kdo komu dává
ve vzájemnosti
otázka planá
jen čistý pramen
prost žádosti
pramenem pokoje
svornosti
dal jsi jí napít
žíznivé ženě
z kalichu z mozaiky
tam na ravenně
dva bílí holubi
vznesli se k nebi
nesli zvěst radosti
opojení
Přečteno 513x
Tipy 7
Poslední tipující: poeta, Jana B., Inna M., enigman, Amonasr, danaska
Komentáře (2)
Komentujících (2)