ŠADAJ, Gabriel, Cherubim a Měsíc

ŠADAJ, Gabriel, Cherubim a Měsíc

Anotace: Cabalah Renovata... energie sefiroty Jesod.

Měsíc na obloze krásnem září,
kdo vůli svou skutečně třímá,
tomu v životě se daří.

Měsíc úplný v moci a vládě Gabriele,
proměňuje mou nečinnost v nezávislost,
a to nádherná je energie mé naděje.

Z bytostí andělského řádu Cherubímů,
získávám nad vůlí svou sílu i moc,
já z mysli do srdce dal tou sílou svou víru.

Šadaj, to v měsící kosmická energie je,
všude inteligence Cherubímů září,
vděk Šadaj dám, má duše z Boha žije.
Autor RešHeNúnHe, 23.01.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí