Pane, jo.
Anotace: text písně (2013); co si o tom mám myslet? :)
Bez viny jsem vždycky byl,
tak jsem hodil kamenem.
trefil jsem se, já debil,
pánubohu do oken.
Jéžišmarjá, bože můj!
To jsem nechtěl, tak promiň.
Povidá mi: „Chlapče, stůj!
Odmakáš to, já to vím!“
Co mám dělat, se ho ptám.
Dej mi ňáké náčiní.
„Nebuď blázen rouhavá,
životem to odčiníš!“
Přečteno 491x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, enigman, poeta
Komentáře (2)
Komentujících (2)